VOM-Studio 40!

Dit jaar bestaat de VOM-week 40 jaar en Luke Star (presentator Show Nieuws) en Sylvie Wood (verslaggever Show Nieuws) mogen grammy-awards uitreiken tijdens het grote gala om deze bijzondere week te vieren! Deze grammy’s zullen in een grote kluis bewaard worden tot de uitreiking. De kinderen zijn de artiesten van deze week en alles draait om de mooiste hut, de spectaculairste act tijdens VOM’s Got Talent en het beste voetbalteam.
De volgende ochtend mag Sylvie de grote baas van VOM Studio 40 interviewen, namelijk Vincent Kemp! Luke en Sylvie zijn blij dat alles zo soepel verloopt en daarom halen ze de grammy’s even uit de kluis. Vol trots laten Luke en Sylvie de grammy’s zien aan het publiek en vertellen dat ze (samen met Vincent, na zijn interview) met de grammy’s op de foto mogen. Wanneer het moment van de foto daar is, komt de paparazzi het podium op met aan zijn zijde twee beveiligers. Het is de bedoeling dat Luke, Sylvie en Vincent voor de foto poseren, maar voordat hier überhaupt de kans voor is, worden ze verblindt door een lichtflits van het fototoestel en pakken de twee beveiligers de drie grammy’s! De paparazzi en de twee beveiligers rennen hard weg, maar vanwege zijn enthousiasme vergeet de paparazzi zijn camera mee te nemen. Luke, Sylvie en Vincent zijn in shock, wat doen we nu?! Ze besluiten de camera van de paparazzi te onderzoeken, misschien staan er wel aanwijzingen op over de plek waar ze de grammy’s mee naartoe nemen?
Aan het eind van de dag komen de twee beveiligers van de paparazzi echter terug om de verloren camera weer mee te nemen. Ze duwen alles en iedereen opzij die in de weg staat en uiteindelijk weten ze de camera te bemachtigen en rennen lachend weg: er is nu geen bewijs meer, dus nu kan niemand hen meer iets maken! Maar…Luke is slim geweest en heeft het fotorolletje ’s middags al uit de camera gehaald! Nu kunnen wij met behulp van de foto’s opzoek gaan naar de grammy’s.
De volgende dag wordt er met behulp van de foto’s uit het fotorolletje een speurtocht uitgezet en zo worden er twee grammy’s teruggevonden. Nu moeten we alleen nog opzoek naar de laatste grammy! Voor de lunch komen de twee beveiligers het podium op met in hun handen een ontslagbrief die ze van de paparazzi gekregen hebben. De paparazzi vindt dat de beveiliging niet goed op de gestolen grammy’s hebben gepast, vandaar dat hij ze heeft ontslagen. Nu zijn de beveiligers boos omdat ze geen werk meer hebben. Om wraak te nemen op de paparazzi vertellen ze Luke en Sylvie dat de paparazzi iedere woensdagmiddag gaat zwemmen in het Knopenbad. Waarschijnlijk heeft hij de grammy bij zich in het zwembad, omdat hij hem nu 24 uur per dag bij zich draagt uit angst dat de laatste grammy ook nog terug gestolen wordt. Anders heeft de paparazzi al die moeite voor niets gedaan! Luke doet een voorstel: de beveiligers mogen bij de show komen werken, helpen met het terugvinden van de laatste grammy en met het VOM-terrein de rest van de week bewaken. Ze vinden dit een heel goed idee, omdat ze nu weer werk hebben en wraak kunnen nemen op de paparazzi die hen ontslagen heeft! We gaan met z’n allen naar het zwembad en hier duikt de paparazzi (met grammy) weer op. De beveiligers helpen ons nu om de paparazzi te overmeesteren en hem bij de politie af te leveren. De laatste grammy is nu ook terug! Iedereen blij, want alle grammy’s zijn weer terug! Vanavond vindt VOM’s Got Talent plaats en daar zal er gestreden worden om de eerste grammy. Verschillende acts zullen optreden en na dit geweldige programma zal er een kleine vuurwerkshow plaatsvinden om ons jubileum te vieren!
De volgende dag zal er door de kinderen een rode loper gemaakt worden. Deze zal tijdens het gala neergelegd worden en alle sterren kunnen hier overheen lopen!
Uiteindelijk wordt deze geweldige week afgesloten met het uitreiken van de grammy’s.